A Can Cruells elaborem embotits des del 1885 amb la interrupció del període que va
des de la Guerra Civil Espanyola fins al 1984, quan tota la família vàrem reprendre l'activitat
amb les antigues receptes de la casa. Curiosament en els nostres inicis elaboràvem bàsicament
llonganissa i sobrassada enviant tota la producció a Mallorca i des d'allà ens enviaven vi i oli.
Junt amb els nostres pares, els tres germans seguim l'empresa sempre buscant la màxima qualitat,
controlem personalment tots els processos, des de la recollida de les carns (de sales amb les màximes
certificacions i selecció dels millors porcs) elaboració, i per últim el repartiment i entrega dels
nostres productes a mercats municipals i botigues especialitzades.
Alpens (Osona) situat a la falda del prepirineu a 850 m. d'alçada gaudeix d'un clima únic per
la curació d'embotits, amb hiverns freds i estius suaus.
Can Cruells, treballem per fer l'embotit cada dia millor.